EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: "Καρφί" από τον Μοτιεγιούνας στους ατζέντηδες

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο GM της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας, μίλησε για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και στάθηκε στον... τιμοκατάλογο των ατζέντηδων.

Η Ζάλγκιρις έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Στιβ Βαστούρια και του Τόμας Ντίμσα, δεν προβλέπεται όμως να προχωρήσει σε άλλους "γάμους" το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τον Παούλιους Μοτιεγιούνας. Ο GM των πράσινων μίλησε για τον σχεδιασμό εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, εκφράζοντας τον... προβληματισμό του για το γεγονός πως οι ατζέντηδες προσφέρουν τους παίκτες με απαιτήσεις που είναι αντιστρόφως ανάλογες της εποχής και των οικονομικών συνεπειών του κορονοϊού.

"Περιμένουμε για να δούμε πιο καθαρά την κατάσταση για τον προϋπολογισμό της επόμενης σεζόν. Αυτή την στιγμή περισσότερο εξερευνούμε την αγορά, παρά συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή. Έχουμε αρκετούς παίκτες με συμβόλαιο ή δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο, είναι σαφές όμως πως τα δεδομένα σε σχέση με πέρσι έχουν αλλάξει σημαντικά" δήλωσε αρχικά ο Παούλιους Μοτιεγιούνας, για να προσθέσει εν συνεχεία πως "όσον αφορά τους υποψήφιους νεοαποκτηθέντες παίκτες, οι τιμές με τις οποίες προσφέρονται οι παίκτες από τους ατζέντηδες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτή την στιγμή, οπότε πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ