EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Με κόσμο θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε εννιά μέρες

Ζάλγκιρις: Με κόσμο θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε εννιά μέρες

Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό τουρνουά που θα διοργανώσει υπό την αιγίδα της EuroLeague, παρουσία (και) του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Το "We Are Back Preseason Tournament" που θα διοργανώσει η Ζάλγκιρις στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της EuroLeague δεν θα αποτελέσει απλά ενός είδους πρόβα τζενεράλε για τις ομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν, αλλά κι ένα πρώτης τάξεως τεστ για την ίδια τη διοργάνωση. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, η Zalgirio Arena θα ανοίξει κανονικά τις πόρτες της για τον κόσμο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες σε αθλητικά γεγονότα.

Παρόλ' αυτά, η Ζάλγκιρις θέλει να έχει... το κεφάλι της ήσυχο. Γι αυτό θα εκδώσει μόλις τα μισά εισιτήρια που προβλέπονται βάσει χωρητικότητας του γηπέδου, με τους φιλάθλους να κάθονται ανά δύο θέσεις και να φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Θυμίζουμε πως το "παρών" στο συγκεκριμένο φιλικό τουρνουά θα δώσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει μάλιστα τη Ζάλγκιρις στον πρώτο ημιτελικό. Στο άλλο παιχνίδι της 12ης Σεπτεμβρίου, η Αρμάνι Μιλάνο θα κοντραριστεί με την Άλμπα Βερολίνου.

Photo Credits: BC Zalgiris Kaunas / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ