EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Ο Γιασικεβίτσιους χτίζει το ρόστερ της σεζόν 2019/20, αλλά...

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Ζάλγκιρις είπε στο "15min.lt" ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φτιάχνει ήδη το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αλλά δεν θα εκπλαγεί εάν βρει δουλειά στο ΝΒΑ!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό της Ζάλγκιρις για την επόμενη σεζόν, κι ας απέχει δύο νίκες από την πρόκριση στο Final Four της Βιτόρια. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι ο "Σάρας" θα είναι και την επόμενη χρονιά ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας, όπως είπε στο 15min.lt ο Παούλιους Μοτιεγιούνας, πρόεδρος της Ζάλγκιρις.

" Είναι δύσκολο να προβλέψω την αγορά του ΝΒΑ, αλλά δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη εάν ο Γιασικεβίτσιους έβρισκε δουλειά εκεί ως πρώτος προπονητής το επόμενο καλοκαίρι", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μοτιεγιούνας, ο οποίος είπε ακόμα ότι το μπάτζετ της Ζάλγκιρις θα κυμαίνεται γύρω στα 11 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μοτιεγιούνας είπε ακόμα ότι " θα είναι αδύνατο να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας, αλλά το πλάνο μας είναι να διατηρήσουμε τον κορμό. Για παράδειγμα, ο Μπράντον Ντέιβις παίρνει πολλές φορές λιγότερα χρήματα από την αγοραστική του αξία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ