EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Ο Γουόκαπ θα τιμήσει το συμβόλαιό του

Ζάλγκιρις: Ο Γουόκαπ θα τιμήσει το συμβόλαιό του
EUROKINISSI

Ο Τόμας Γουόκαπ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ζάλγκιρις, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία που του επέτρεπε να "βγει" από το διετές συμβόλαιο που έχει με τη λιθουανική ομάδα.

Μία μεγάλη... αγωνία της Ζάλγκιρις ολοκληρώθηκε, κι είχε ευτυχή κατάληξη. Ο Τόμας Γουόκαπ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη λιθουανική ομάδα, αφού το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουλίου εξέπνευσε η προθεσμία που του επέτρεπε να "βγει" από τη συμφωνία που υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες.

Το "opt out" που του έδινε τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος ήταν αυτό που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Χίμκι πριν από μερικές ημέρες για να τον εντάξει στο δυναμικό της, πλην όμως ο 27χρονος γκαρντ προτίμησε να παραμείνει στη Zalgirio Arena και να αποτελέσει τον βασικό άσο του Μάρτιν Σίλερ.

Ο Τόμας Γουόκαπ βρίσκεται ήδη μια διετία στη Ζάλγκιρις, ενώ η συμφωνία που υπεγράφη το 2019 τον "δένει" μαζί της μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Με την πράσινη φανέλα είχε 9.6 πόντους (με 46.7% στα τρίποντα), 3.6 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2.7 λάθη ανά 25'45'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ