EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Ο Λουκοσιούνας από βοηθητικός έγινε... μόνιμος

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Καρόλις Λουκοσιούνας συμμετείχε στην προετοιμασία της Ζάλγκιρις ως βοηθητικός, κέρδισε όμως την εμπιστοσύνη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και -από εκεί- ένα συμβόλαιο με τη λιθουανική ομάδα!

Ο Καρόλις Λουκοσιούνας είναι το νέο μέλος της Ζάλγκιρις, η οποία την Τρίτη (17/9) ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου γκαρντ. Δεν πρόκειται για κάποιο εξέχων μέλος της λιθουανικής σχολής, ούτε για έναν παίκτη που εντυπωσίασε πέρσι στην LKL.

Ο νεαρός γκαρντ συμμετείχε στην προετοιμασία των "πράσινων" ως βοηθητικός, με την υποσημείωση ότι θα δοκιμαζόταν παράλληλα από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η εικόνα του στις προπονήσεις, η δυνατότητα εξέλιξης και η αποφασιστικότητά του όλο αυτό το διάστημα τού δίνουν μάλιστα την ευκαιρία να παίξει με τη φανέλα της Ζάλγκιρις τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι, από το... πουθενά θα βρεθεί αίφνης στα παρκέ της EuroLeague.

Οι πράσινοι ενημέρωσαν ότι θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ, την ώρα που αποφάσισαν να μην κρατήσουν άλλους τέσσερις, που ανήκουν στον σύλλογο! Συγκεκριμένα, ο Είκας Βένσκους και ο Βιτάλιγιους Κόζις θα ενισχύσουν τη δεύτερη ομάδα της Ζάλγκιρις, ενώ ο Μάτας Γιόγκελα και ο Λούκας Ουλέκτσκας θα αγωνιστούν -ως δανεικοί- στην Πριενάι.

Εξάλλου, από σήμερα εντάχθηκαν στις προπονήσεις της Ζάλγκιρις οι διεθνείς παίκτες της ομάδας. Πρόκειται για τους Παούλιους Γιανκούνας, Εντγκάρας Ουλανόβας, Μάριους Γκριγκόνις και Λούκας Λεκαβίτσιους, που είχαν μερικές ημέρες άδεια λόγω της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ