EUROLEAGUE

Γκραν Κανάρια: Κοντά στην επιστροφή ο Μαρτίνεθ

Γκραν Κανάρια: Κοντά στην επιστροφή ο Μαρτίνεθ

Ο Βίκτορ Γκαρθία αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Γκραν Κανάρια και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποτελεί τον επικρατέστερο για να να τον αντικαταστήσει στο "τιμόνι" της ισπανικής ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι κοντά στο να μετακομίσει στη Λας Πάλμας, ώστε να πάρει για τρίτη φορά (2002-05, 2009-14) στα χέρια του το "τιμόνι" της Γκραν Κανάρια.

Η Γκραν Κανάρια ξεκίνησε την σεζόν έχοντας στον πάγκο της τον Σάλβα Μαλδονάδο, αλλά τον Δεκέμβριο ο Βίκτορ Γκαρθία προβιβάστηκε σε χεντ κόουτς. H Γκραν Κανάρια στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Liga Endesa επικράτησε εκτός έδρας της Τενερίφης ύστερα από δέκα διαδοχικές ήττες στην EuroLeague και στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά η διοίκηση της έχει αποφασίσει να πάρει... διαζύγιο με τον κόουτς Γκαρθία.

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ - σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο - είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γκραν Κανάρια, η οποία τού είχε χτυπήσει την πόρτα και τον Δεκέμβριο, αλλά τότε ο αρραβώνας δεν είχε καταλήξει σε γάμο. Ο Μαρτίνεθ ξεκίνησε την σεζόν στον πάγκο της Μπασκόνια, αλλά εν συνεχεία αντικαταστάθηκε από τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ