EUROLEAGUE

"Νυστέρι" για τον Έρικσον

"Νυστέρι" για τον Έρικσον
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μάρκους Έρικσον της Γκραν Κανάρια θα διαβεί την Τρίτη (14/8) την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αφήσει πίσω το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο δεξί γόνατο.

Η προετοιμασία της Γκραν Κανάρια για τη νέα σεζόν θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου και ο Μάρκους Έρικσον για άγνωστο προς το παρόν χρονικό διάστημα δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Σάλβα Μαλντονάντο.

Ο 25χρονος Σουηδός γκαρντ - φόργουορντ από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον μηνίσκο και η συντηρητική αγωγή που ακολούθησε δεν απέδωσε καρπούς.

Ο Μάρκους Έρικσον, όπως ενημέρωσε η ομάδα η ομάδα του, την Τρίτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Βαρκελώνη, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Η ενημέρωση της Γκραν Κανάραι δεν διευκρινίζει το διάστημα απουσίας του Μάρκους Έρικσον από τα παρκέ, αλλά το θετικό της υπόθεσης είναι πως ο Σουηδός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και όχι στο αριστερό. Θυμίζουμε πως ο Έρικσον στις αρχές της σεζόν 2014-15 και όσο αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα, υπέστη ρήξη συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ