ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κιμ Τιλί "προειδοποίησε" την Γκραν Κανάρια για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Ο Κιμ Τιλί "προειδοποίησε" την Γκραν Κανάρια για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Ο Κιμ Τιλί φρόντισε να "προειδοποιήσει" τους συμπαίκτες του στην Γκραν Κανάρια για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό (18/10, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός στην 3η "στροφή" της EuroLeague υποδέχεται την Γκραν Κανάρια και ο Κίμ Τιλί "προειδοποίησε" την ομάδα του για την ατμόσφαιρα που δημιουργού οι φίλοι των πρασίνων στο ΟΑΚΑ.

Η Γκραν Κανάρια μετά τη νίκη της της επί της Μπαρτσελόνα στρέφει την προσοχή της στο ματς με το "τριφύλλι" στο ΟΑΚΑ και ο 30χρονος τέως πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στην "καυτή" έδρα του τριφυλλιού: "Πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί αύριο (σ.σ. 18/10) έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι πολύ καυτή, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι μας. Μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει, όμως, να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Για παράδειγμα πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη μας, να παίξουμε πιο επιθετική άμηνα και να αμυνόμαστε ως ομάδα. Αν τα κανάουμε αυτά, θα πάρουμε πολλές νίκες".

Ο Σάλβα Μάλδονάδο από την πλευρά του δήλωσε "ταξιδεύουμε στην Αθήνα γνωρίζοντας πως θα παίξουμε σε μία έδρα που είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις. Θα χρειαστούμε την μάξιμουμ ενέργεια, όπως επίσης και να είμαστε καλοί σε πολλούς τομείς για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Είμαστε rookies τόσο στην διοργάνωση όσο και σε ένα περιβάλλον όπως αυτό που θα του ΟΑΚΑ, αλλά έχουμε βάθος στο ρόστερ. Είναι πιθανό οι παίκτες είχαν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, να αγωνιστούν περισσότερο. Ελπίζουμε να παίξουμε καλά, είμαστε αισιόδοξοι και θα δούμε αν είμαστε κουρασμένοι".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ