EUROLEAGUE

Στρόμπερι: "Μεγάλη ευκαιρία για μένα η Γκραν Κανάρια"

Στρόμπερι: "Μεγάλη ευκαιρία για μένα η Γκραν Κανάρια"
EUROKINISSI

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την υπογραφή του στην Γκραν Κανάρια, καθώς θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί εκ νέου στην EuroLeague.

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας την φανέλα της Γκραν Κανάρια και δεν έκρυψε πως ανυπομονεί για να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της.

Ο 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Γκραν Κανάρια και αρχικά τόνισε πως "είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία. Πιστεύω πως η Γκραν Κανάρια μού ταιριάζει τέλεια και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Είμαι πολύ έμπειρος και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Παίζω σκληρά, έχω πολλή ενέργεια και είμαι ένας δυνατός παίκτης. Κάθε καλοκαίρι θέλω να προσθέτω νέα στοιχεία στο παιχνίδι μου".

Επίσης, ανέφερε πως "γνωρίζω τις επιτυχίες που έχει η Γκραν Κανάρια τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως έχω μία μεγάλη ευκαιρία για να βελτιωθώ ως παίκτης, αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει. Είναι πάντα συναρπαστικό να παίζεις στην EuroLeague. Ανυπομονώ να δείξω πως είμαι ικανός να παίξω τόσο στην EuroLeague, όσο και στην Liga Endesa".

Τέλος, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι ανέφερε: "Στην Γκραν Κανάρια έχουν παίξει πολλοί φίλοι και πρώην συμπαίκτες μου. Έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για εκείνη. Γνωρίζω πως είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί με επαγγελματισμό και φροντίζει τους παίκτες του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω παίξει εναντίον της Γκραν Κανάρια και ήταν φανταστικό. Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για το νησί, τους ανθρώπους και την Γκραν Κανάρια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ