EUROLEAGUE

Preview: Γαλατάσαραϊ - Βαλένθια

Preview: Γαλατάσαραϊ - Βαλένθια

Δύο έμπειρες ομάδες της Euroleague συγκρούονται το βράδυ της Πέμπτης (20.00) στο Αμπντί Ιπεκτσί εκεί όπου η Γαλατάσαραϊ θα φιλοξενήσει την Βαλένθια για τη 2η αγωνιστή της διοργάνωσης.

Την πρώτη νίκη τους στη φετινή Euroleague θα ψάξουν Γαλατάσαραϊ και Βαλένθια. Οι Τούρκοι φιλοξενούν την Πέμπτη (20.00) τους Ισπανούς και θέλουν να πιστεύουν ότι τα ποσοστά ευστοχίας τους θα είναι καλύτερα σε σχέση με αυτά που είχαν στην πρεμιέρα. Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν η Γαλατάσαραϊ ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στη Τουρκία, ενώ η Βαλένθια είδε τον Ολυμπιακό να "αποδρά" με το ροζ φύλλο από την έδρα της.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Γαλατάσαραϊ

Ο Εντέρ Αρσλάν αναμένεται αυτή την εβδομάδα να αγωνιστεί για 200η φορά στην Euroleague κάτι που θα τον κάνει τον 17ο σε συμμετοχές αθλητή.

Ο Πιέτρο Αραντόρι μετράει διψήφιο αριθμό πόντων στις τελευταίες εννέα συμμετοχές του στην Euroleague.

Ο Φουρκάν Αλντεμίρ έχει τουλάχιστον ένα κόψιμο σε οχτώ σερί συμμετοχές στον θεσμό.

Ο Ίαν Βουγιούκας έχει ευστοχήσει σε 8 συνεχόμενες ελεύθερες βολές στην Euroleague.

Βαλένθια

Ο Ρομέιν Σάτο υπήρξε συμπαίκτης με τον Ίαν Βουγιούκα για δύο χρόνια (2010-12) στον Παναθηναϊκό. Μαζί κατάφεραν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της Euroleague το 2011.

Ο Λούκα Χαρανγκόντι υπήρξε συμπαίκτης πέρσι με τον Ίαν Βουγιούκα στην Ούνιξ Καζάν. Μαζί έφτασαν μέχρι τον τελικό του Eurocup, όμως ηττήθηκαν από την Βαλένθια.

Ο Βάλιμιρ Περάσοβιτς ήταν προπονητής των Σινάν Γκιουλέρ και Κερέμ Γκονλούμ στην Εφές τη σεζόν 2010-11.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ