EUROLEAGUE

Preview: Βαλένθια - Λαμποράλ Κούτσα

Preview: Βαλένθια - Λαμποράλ Κούτσα

Με αέρα από Liga Endessa θα πέσει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, καθώς η Βαλένθια φιλοξενεί (21.45) την Παρασκευή την συμπατριώτισσα Λαμποράλ Κούτσα

Με την Βαλένθια να αναζητά την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα θα πέσει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής το βράδυ της Παρασκευής (21.45). Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από το ισπανικό πρωτάθλημα κι έτσι οι δύο προπονητές δεν έχουν πολλά πράγματα να κρύψουν. Η ομάδα της Βιτόριας που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Γαλατάσαραϊ εμφανίζεται πιο ενισχυμένη μετά την επιστροφή του Ντούμπλιεβιτς και την απόκτηση του Βούγιασιτς.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Βαλένθια

Με 65 πόντους μέσο όρο η Βαλένθια είναι στη τελευταία θέση στον τομέα της παραγωγικότητας στην διοργάνωση.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ήταν προπονητής της Ταού Κεράμικα, που πλέον ονομάζεται Λαμποράλ Κούτσα, από τον Νοέμβριο του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2007. Οδήγησε τον σύλλογο στο Final 4 της Euroleague το 2006 και στην κατάκτηση του Copa Del Rey.

Ο Πάου Ρίμπας αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2012 στην Βιτόρια και ήταν συμπαίκτης με τον Σαν Εμετέριο και τον Τόμας Ερτέλ.

Λαμποράλ Κούτσα

Ο Φαμπιέν Κοσέρ έχει πετύχει 19 συνεχόμενες βολές στα παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο έχει πετύχει, τουλάχιστον, ένα τρίποντο σε 12 συνεχόμενα παιχνίδια Euroleague.

Ο Τόκο Σενγκέλια προέρχεται από τις ακαδημίες της Βαλένθια και έπαιξε στην πρώτη ομάδα από το 2008 έως το 2010 όπου συνεργάστηκε με τους Ράφα Μαρτίνεθ και Σέρχι Λίστσουκ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ