EUROLEAGUE

Equipe: "Η Βιλερμπάν απέλυσε τον Μίτροβιτς μέσω μέιλ"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το σίριαλ ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Ζβέζνταν Μίτροβιτς φαίνεται πως ολοκληρώθηκε, με την "Equipe" να αποκαλύπτει πως ο γαλλικός σύλλογος απέλυσε τον προπονητή μέσω... μέιλ, επικαλούμενος "σοβαρό παράπτωμα".

Εδώ και ένα μήνα, εν μέσω αναμονής της απόφασης της EuroLeague, η Βιλερμπάν απασχολεί (και απασχολείται) λόγω του Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο με τον γαλλικό σύλλογο, πλην όμως συνδέθηκε με την Μπάγερν Μονάχου, με ιστοσελίδες του εξωτερικού να κάνουν λόγο -ακόμα και- για επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο δικηγόρος του Ζβέζνταν Μίτροβιτς είχε σπεύσει να χαμηλώσει τους τόνους πριν από μερικές εβδομάδες και να μιλήσει για... μυθεύματα, η " Equipe" όμως ήρθε την Τετάρτη 20 Μαΐου να αποκαλύψει πως η ομάδα του Τόνι Πάρκερ απέλυσε τον 50χρονο τεχνικό. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Βιλερμπάν τού έστειλε μέιλ, μέσω του οποίου του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασία τους, επικαλούμενη "σοβαρό παράπτωμα".

Αν και δεν γίνεται αναφορά σε λεπτομέρειες πάνω στο θέμα, δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη αναφορά να σχετίζεται με τις επαφές που καταγράφηκαν από τον Τύπο ανάμεσα στον Ζβέζνταν Μίτροβιτς και την Μπάγερν Μονάχου. Ο δικηγόρος του έμπειρου προπονητή, Ξαβιέ Λε Σερφ, επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους από τη Γαλλία την ύπαρξη του συγκεκριμένου μέιλ, αρνούμενος όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ