EUROLEAGUE

Τι Τζέι Πάρκερ: "Όσοι λένε ότι μου έκανε χάρη ο αδελφός μου..."

Τι Τζέι Πάρκερ: "Όσοι λένε ότι μου έκανε χάρη ο αδελφός μου..."

Ο Τι Τζέι Πάρκερ μίλησε για πρώτη φορά ως head coach της Βιλερμπάν και στάθηκε στα σχόλια περί... χάρης από τον αδελφό του και πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, Τόνι.

Η προαγωγή του Τι Τζέι Πάρκερ στη θέση του head coach έφερε ποικίλα σχόλια στη Γαλλία, δεδομένου ότι αναλαμβάνει τα ηνία στην ομάδα που ασκεί διοίκηση ο αδελφός του, Τόνι. Πέραν αυτού βέβαια, έπαιξε ρόλο το γεγονός πως το "διαζύγιο" με τον Ζβένταν Μίτροβιτς ήταν κάπως... βίαιο, από την στιγμή που η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια -με τη γαλλική ομάδα να κάνει λόγο για έλλειψη επαγγελματισμού από την πλευρά του.

Όπως και να έχει, ο Τι Τζέι Πάρκερ μίλησε στην "Equipe" για πρώτη φορά ως head coach της Βιλερμπάν, εστιάζοντας κατά κύριο λόγο στα σχόλια και τις θεωρίες που συνόδευσαν την ανακοίνωση της προαγωγής του.

"Η αρχική ιδέα ήταν να εργαστώ ως assistant coach για οκτώ χρόνια, ήταν κάτι πάνω στο οποίο δούλευα όλα αυτά τα χρόνια. Έμαθα πολλά, όπως επίσης δούλεψα σκληρά. Μπορεί η μετάβαση στη θέση του head coach να έγινε ένα χρόνο νωρίτερα απ' ότι περίμενα, αλλά έγινε" ανέφερε αρχικά ο νεαρός προπονητής, ο οποίος βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο της Βιλερμπάν από το 2013.

Ενώ συνέχισε: "Ο αδελφός μου είναι έτσι, πάντα σχεδιάζει τα πράγματα από νωρίς. Δεν έχει αλλάξει άποψη. Προσωπικά, λέω στον εαυτό μου ότι δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Όσοι λένε ότι αυτό το γεγονός είναι μία χάρη από τον αδελφό μου, δεν καταλαβαίνουν ότι είναι πιο σκληρός από κάθε άλλον μαζί μου. Δεν είναι τύπος που δίνει μια τέτοια δουλειά γιατί... έτσι. Για εκείνον, το άξιζα και δούλεψα για να πάρω τη θέση".

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ