EUROLEAGUE

Τόνι Πάρκερ: "Είναι τιμή να με θεωρούν διάδοχο του Ολά"

Τόνι Πάρκερ: "Είναι τιμή να με θεωρούν διάδοχο του Ολά"
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο παλαίμαχος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς και ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος για την προεδρία της Λιόν και δείχνει να αποδέχεται αυτό το ενδεχόμενο.

Γεννημένος στις 22 Μαρτίου του 1949 ο Ζαν-Μισέλ Ολά διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής του. Κατά γενική ομολογία είναι ο πλέον πετυχημένος ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Λιόν της οποίας ηγείται από το 1987.Φαίνεται πως η καθημερινή ενασχόληση έχει αρχίσει να τον κουράζει και ήδη ετοιμάζει την επόμενη μέρα αναζητώντας τον κατάλληλο άνθρωπο προκειμένου να του δώσει τη σκυτάλη. Για την ακρίβεια μάλλον τον έχει βρει στο πρόσωπο του Τόνι Πάρκερ. Ο παλαίμαχος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς και ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, θεωρείται από τον Ολά ο ιδανικότερος διάδοχός του, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες .

Πώς βλέπει όμως ο ίδιος ο Πάρκερ το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της Λιόν; « Για μένα αποτελεί μεγάλη τιμή να με θεωρεί ο Ζαν-Μισέλ Ολά ως άξιο αντικαταστάτη του. Είναι ο καλύτερος πρόεδρος των τελευταίων τριάντα χρόνων σε όλα τα αθλήματα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό το πόστο απαιτεί πολλή δουλειά, ωστόσο αν μια μέρα μου ζητηθεί να το αναλάβω ξέρω ότι θα είναι κάτι που δεν θα μπορώ να αρνηθώ» τόνισε ο Πάρκερ μιλώντας στο «So Foot», ενώ πρόσθεσε: « Ο Ολά ήταν πάντα οραματιστής και αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ με τη Βιλερμπάν. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά πράγματα που έχουμε πετύχει στη Βιλερμπάν, αλλά και πολλά ακόμη που δεν έχουμε καταφέρει».

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ