EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Ανακοίνωσε τον Αμερικανό γκαρντ Αλέρικ Φρίμαν

North Carolina State's Allerik Freeman (12) keeps an eye on the ball during the first half of an NCAA college basketball game against Florida State in Raleigh, N.C., Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Gerry Broome)
North Carolina State's Allerik Freeman (12) keeps an eye on the ball during the first half of an NCAA college basketball game against Florida State in Raleigh, N.C., Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Gerry Broome) AP

Εναν εξαιρετικό σκόρερ έβαλε στο ρόστερ της η Βιλερμπάν, που έδωσε τα χέρια με τον Αμερικανό γκαρντ Αλέρικ Φρίμαν (VIDEO).

Ακόμα μια σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής (12/6) η Βιλερμπάν , η οποία έχει βαλθεί να κλείσει νωρίς-νωρίς το ρόστερ της για τη σεζόν 2020/21. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέρικ Φρίμαν, ενός 25χρονου γκαρντ με ύψος 1μ.91 που μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις και βρέθηκε την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο Φρίμαν αγωνίστηκε στο Μπέιλορ από το 2013 έως το 2017 και συνέχισε στο NC State τη σεζόν 2017/18, πριν έρθει στην Ευρώπη για να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στην ουγγρική Φέχερβαρ. Συνέχισε στην Τουρκία (Μπούρσασπορ) και τώρα θα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της EuroLeague καθώς η Βιλερμπάν θα βρίσκεται και την επόμενη περίοδο στη διοργάνωση.

Έχουν ήδη αποκτηθεί ο Πολ Λακόμπ, ο Κεβάριους Χέιζ, ο Νόρις Κόουλ, ενώ έχουν επεκταθεί τα συμβόλαια των Στραζέλ - Μπακό.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ