EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Δικός της ο Μπέρι

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία μέρα μετά την απώλεια του Leaders Cup, η Βιλερμπάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέβιον Μπέρι. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου υπέγραψε για ενάμιση χρόνο.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην EuroLeague για πρώτη φορά θα έχει ο Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βιλερμπάν μέχρι το καλοκαίρι με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο. Μία μέρα μετά την απώλεια του Leaders Cup, η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη του Κολοσσού και του Πανιωνίου, ο οποίος αφήνει τη VTB League και την Ενισέι για χάρη της ομάδας του Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Ο έμπειρος τεχνικός έκρινε απαραίτητη την απόκτηση ενός περιφερειακού μετά την αποχώρηση του Έντουιν Τζάκσον, λόγω των κακών σχέσεων των δύο ανδρών και του μειωμένου χρόνου συμμετοχής του. Ο Ντέβιον Μπέρι φτάνει στο Astroballe για να γεμίσει τη θέση "2" και να αποτελέσει ακόμη μία λύση από την περιφέρεια, με το εξαιρετικά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων που έχει φέτος (40.9% στη VTB League) να είναι ό,τι έχει περισσότερο ανάγκη η Βιλερμπάν.

Ο 29χρονος γκαρντ είχε 18.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο φέτος με τη φανέλα της Ενισέι, θα βρίσκεται άμεσα στη Γαλλία και δεν αποκλείεται να ταξιδέψει με την αποστολή για την Αθήνα, προκειμένου να κάνει ντεμπούτο στην EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό (20/2).

Θυμίζουμε πως οι ομάδες της EuroLeague έχουν δικαίωμα να προσθέσουν παίκτη στο ρόστερ μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ