EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Νέο συμβόλαιο στον Μπακό

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπακό, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον γαλλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μετά από μία σπουδαία διετία στην Αντβέρπ, ο Ισμαέλ Μπακό κέρδισε πέρσι ένα καλό συμβόλαιο στη Βιλερμπάν. Η πρώτη του σεζόν στον γαλλικό σύλλογο μπορεί να μην συνοδεύτηκε από μεγάλο χρόνο συμμετοχής (10.9 λεπτά ανά αγώνα στην EuroLeague), το νεαρό της ηλικίας του (24) όμως σε συνδυασμό με την εργατικότητά του αρκούσαν προκειμένου να του φέρουν νέο συμβόλαιο.

Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ για ακόμη ένα χρόνο (μέχρι το 2022, αφού η προηγούμενη συμφωνία ολοκληρωνόταν σε ένα χρόνο), συνεχίζοντας να "χτίζει" το μέλλον της σε βάθος χρόνου.

Εν αναμονή της λήψης αποφάσεων για το θέμα του προπονητή, ο Τόνι Πάρκερ δεν σταματάει να κάνει τις... κινήσεις του σε διοικητικό επίπεδο, υπογράφοντας πολυετή -κατά βάση- συμβόλαια με παίκτες (όπως ο Νόρις Κόουλ και ο Πολ Λακόμπ, που αποκτήθηκαν φέτος).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ