EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Συνέχισε με νίκες και Πέιν στη Γαλλία

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βιλερμπάν επικράτησε 74-67 της Μπουλαζάκ στο δεύτερο παιχνίδι της (αλλά για την 14η αγωνιστική) στην "Pro A", με τον Άντριαν Πέιν να ξεχωρίζει.

Η Βιλερμπάν αντιμετώπισε από τώρα την Μπουλαζάκ για την 14η αγωνιστική του γαλλικού Πρωταθλήματος, αφού το παιχνίδι αυτό είχε συμπέσει με την ευρωπαϊκή της αναμέτρηση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στις 20 Δεκεμβρίου.

Το συγκρότημα του Μίτροβις σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, καταφέρνοντας να ξεφύγει στο σκορ μετά από ένα "ξέσπασμα" στη δεύτερη περίοδο που ήταν αρκετό για να θέσει βάσεις νίκης. Ο Ζαν Σαρλ είχε 14 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ ο πρώην "πράσινος" Άντριαν Πέιν είχε 13 πόντους με δύο τρίποντα. Από την Μπουλαζάκ ξεχώρισε ο Πάτρικ Άουντα - μάς "συστήθηκε" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με τους Τσέχους- σημειώνοντας 16 πόντους. Επόμενη αναμέτρηση για τη Βιλερμπάν, πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague, αυτή του Σαββάτου (28/9) με αντίπαλο τη Στρασμπούρ.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 41-32, 55-51, 78-69

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Μίτροβιτς): Λάιτι 5 (1), Τέιλορ 10, Τζάκσον 9, Ζαν Σαρλ 14, Νουά 7 (1), Ντιό (1), Μπακό, Γκαγιού 6 (2), Πέιν 13 (2), Μαλεντόν 3 (1).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ