EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Θέλει να "τελειώσει" την απόκτηση του Κεβάριους Χέιζ

Florida center Kevarrius Hayes walks off the court after a second round men's college basketball game against Michigan in the NCAA Tournament, Saturday, March 23, 2019, in Des Moines, Iowa. Michigan won 64-49. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Florida center Kevarrius Hayes walks off the court after a second round men's college basketball game against Michigan in the NCAA Tournament, Saturday, March 23, 2019, in Des Moines, Iowa. Michigan won 64-49. (AP Photo/Charlie Neibergall) AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Η Βιλερμπάν είναι πολύ δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, με δημοσίευμα από το εξωτερικό να κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις με τον Κεβάριους Χέιζ.

Η Βιλερμπάν ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι το φετινό καλοκαίρι, ούσα η πλέον δραστήρια ομάδα της EuroLeague σε μεταγραφικό επίπεδο. Ο γαλλικός σύλλογος έχει ήδη υπογράψει τον Πολ Λακόμπ, τον Νόρις Κόουλ και τον Μουσταφά Φολ, όντας έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μία μεταγραφή. Ο λόγος για την περίπτωση του Κεβάριους Χέιζ (23, 2μ06), ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Καντού.

Ο νεαρός σέντερ ήταν rookie φέτος στην Ευρώπη, με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας, με την οποία είχε 9.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 2.5 μπλοκ ανά αγώνα. Γρήγορα μπήκε στο... μπλοκάκι αρκετών ομάδων της EuroLeague, με τη Βιλερμπάν να είναι αυτή που έκανε, εν τέλει, την κίνηση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το Sportando, η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 23χρονου σέντερ, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να δοκιμαστεί απέναντι στους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ