EUROLEAGUE

Ο Πλάθα "έκοψε" τον Ρέινολντς για πειθαρχικούς λόγους

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αποχώρηση του Τζέιλεν Ρέινολντς από τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης συνοδεύτηκε από... απορία, με το Izvestia να εξηγεί πως η απόφαση του Τζόαν Πλάθα προέκυψε για πειθαρχικούς λόγους.

Η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης πήρε τη wild card για την EuroLeague , την ίδια ώρα όμως αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον καλύτερο ίσως παίκτη της. Ο Τζέιλεν Ρέινολντς είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο (με το +1 στην πλευρά της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), πλην όμως αποδεσμεύτηκε, σε μία κίνηση που δημιούργησε απορίες.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του "διαζυγίου" ανάμεσα στις δύο πλευρές, το Izvestia αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε με... πειθαρχικά κριτήρια. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας επισημαίνεται πως ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια της σεζόν, ο Τζόαν Πλάθα κλήθηκε να ασχοληθεί με πειθαρχικής φύσεως ζητήματα, με πρωταγωνιστή τον 27χρονο σέντερ.

"Ο Τζέιλεν Ρέινολντς είχε μεγάλα προβλήματα με την πειθαρχία, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Χρεώθηκε με πολλές τεχνικές ποινές και αντιαθλητικά φάουλ, ξέχασε το διαβατήριό του πριν από αγώνα με αποτέλεσμα να φτάσει με καθυστέρηση σε αυτόν, ενώ μετά το τέλος της σεζόν, έχασε το αυτοκίνητο που του είχε δώσει η ομάδα", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγές εντός της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Επισημαίνεται μάλιστα ότι ο παίκτης είχε συνάντηση με τον προπονητή του λίγο πριν από το φινάλε της χρονιάς, υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει μυαλά, στην πράξη όμως δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκνευρίστηκε ξανά και αποβλήθηκε. " Ο σύλλογος ήθελε πολύ να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Τζέιλεν, αποφασίσαμε όμως ότι αυτό περιελάμβανε μεγάλα ρίσκα εν όψει μιας πολύ δύσκολης σεζόν", ήταν το σχόλιο της ανώνυμης πηγής στο Izvestia.

Για την ιστορία, ο Τζέιλεν Ρέινολντς είχε 16.6 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο φέτος με τη ρωσική ομάδα στη VTB League .

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ