EUROLEAGUE

Ζενίτ: Ενίσχυση στην περιφέρεια με Φριντζόν

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - PANATHINAIKOS / ΛΟΤΖΕΣΚΙ(Α) ΦΡΙΝΤΖΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - PANATHINAIKOS / ΛΟΤΖΕΣΚΙ(Α) ΦΡΙΝΤΖΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε στον Βιτάλι Φριντζόν μονοετές συμβόλαιο, με τον 34χρονο γκαρντ να επιστρέφει στην EuroLeague με τα χρώματα της Ζενίτ.

Μετά τις μεταγραφές των ξένων παικτών, σειρά παίρνουν οι γηγενείς για τη Ζενίτ, η οποία έχει κλείσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι θαλασσί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βιτάλι Φριντζόν, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά από μία διετία στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο 34χρονος γκαρντ επιστρέφει στην EuroLeague για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ και να βοηθήσει σημαντικά με το περιφερειακό του σουτ. Πρόκειται άλλωστε για έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ τριών πόντων την τελευταία δεκαετία της EuroLeague, με ποσοστό καριέρας που φτάνει στο 41.9% από τα 6μ75.

Ο Βιτάλι Φριντζόν έχει αγωνιστεί επίσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με Χίμκι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της EuroLeague το 2016.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ