EUROLEAGUE

Ζενίτ: Κοντά σε συμφωνία με τον Άλεξ Πόιθρες

Atlanta Hawks forward Alex Poythress (22) in the second half of an NBA basketball game Thursday, Nov. 15, 2018, in Denver. The Nuggets won 138-93. (AP Photo/David Zalubowski)
Atlanta Hawks forward Alex Poythress (22) in the second half of an NBA basketball game Thursday, Nov. 15, 2018, in Denver. The Nuggets won 138-93. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η Ζενίτ έχει "κυκλώσει" το όνομα του Άλεξ Πόιθρες, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο συμφώνησαν.

Ο Άλεξ Πόιθρες (27 χρονών, 2.06 μετρα) φαίνεται ότι θα είναι τελικά αυτός που θα πάρει την σκυτάλη από τον Κέβιν Πάνγκος και θα είναι η επόμενη μεταγραφή της Ζενίτ, αφού σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων συμφώνησε με την ρωσική ομάδα.

Ο 27χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε φέτος στη Γαλατάσαραϊ, με τη φανέλα της οποίας είχε 12.1 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Basketbol Super Ligi της Τουρκίας. Την περίπτωση του Αμερικανού εξέταζε και η Παρτιζάν, αλλά η Ζενίτ κινήθηκε πιο γρήγορα.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ και τη G-League (κατά βάση σε αυτή), ο Άλεξ Πόιθρες πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του αρχικά στην Κίνα κι εν συνεχεία στην Ευρώπη. Πολύ γρήγορα, ο αντίκτυπος που είχε στο παιχνίδι της Γαλατάσαραϊ τον έφερε στο προσκήνιο για αρκετές ομάδες της EuroLeague, με τη Ζενίτ να κερδίζει την σχετική κούρσα, όπως όλα δείχνουν.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ