EUROLEAGUE

Ζενίτ: "Ναι, μεν αλλά" από Πόποβιτς για Γκουντάιτις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Πόποβιτς (Αθλητικός Διευθυντής της Ζενίτ) μίλησε στη Λιθουανία για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ρωσικής ομάδας με τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Η απόκτηση του Κάιλ Χάινς έδειξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου από την Αρμάνι Μιλάνο στον Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο 26χρονος σέντερ είχε μια εξαιρετική τριετία στην ιταλική ομάδα, η απόφαση του Ετορε Μεσίνα όμως να γίνει το κάτι παραπάνω με τον Κάιλ Χάινς έπαιξε τον ρόλο στο "αντίο" του.

Πολύ γρήγορα, ο ατζέντης του είχε επιβεβαιώσει δημόσια πως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ζενίτ ενδιαφέρονται για τον πελάτη του -δίχως να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες. Τώρα, ήταν η σειρά της ρωσικής ομάδας να μιλήσει για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών μέσω του Μάρκο Πόποβιτς.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των θαλασσί εξήγησε στο Delfi TV πως " είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ της EuroLeague. Είναι αθλητικός και δυνατός, μου αρέσει πολύ. Έχουμε πολλούς παίκτες στη λίστα μας. Αν είναι πρώτος; Μπορεί. Αν είναι πέμπτος; Επίσης μπορεί. Αυτό που δεδομένα μπορώ να σας πω είναι ότι τον σέβομαι πάρα πολύ".

Η αγορά δεν έχει κινηθεί επί της ουσίας ακόμη στην EuroLeague, μοιάζει όμως σαφές πως ο Αρτούρας Γκουντάιτις δεν θα δυσκολευτεί να βρει ένα καλό συμβόλαιο σε ομάδα της διοργάνωσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ