EUROLEAGUE

Ζενίτ: Υπό απόλυση ο Πλάθα

Ο Ζοάν Πλάθα στον πάγκο της Ζενίτ
Ο Ζοάν Πλάθα στον πάγκο της Ζενίτ EUROKINISSI

Η εντός έδρας ήττα από την Πάρμα φαίνεται πως θα αποτελέσει τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των διοικούντων τη Ζενίτ. Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, ο Τζουάν Πλάθα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Τις τελευταίες του ώρες ως προπονητής της Ζενίτ μετράει ο Τζουάν Πλάθα, σύμφωνα με το RIA Novosti. Η ρωσική ιστοσελίδα αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμα πως η εντός έδρας ήττα από την Πάρμα στη VTB League (80-86) ξεχείλισε τι ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων της Ζενίτ, οι οποίοι αποφάσισαν ότι έφτασε η στιγμή του "διαζυγιού" με τον έμπειρο τεχνικό.

Μέχρι στιγμής, οι μπλε δεν έχουν αποδώσει σύμφωνα με αυτά που προσδοκούσαν οι άνθρωποί τους, δεδομένου ότι η Ζενίτ (που το καλοκαίρι πήρε την wild card για την EuroLeague) έχει τέσσερις νίκες σε εννέα αγώνες στη VTB League και μόλις δύο σε έντεκα στην EuroLeague.

Στο ίδιο δημοσίευμα, που γίνεται λόγος για την επικείμενη απόλυση του Τζουάν Πλάθα, αναφέρεται πως ο Σιμόνε Πιανιτζάνι είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων για να τον αντικαταστήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ