EUROCUP

Ο Μπράμος συνεχίζει στη Βενέτσια

Ο Μπράμος συνεχίζει στη Βενέτσια
REYER VENEZIA/TWITTER

Η Βενέτσια ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Μπράμος, ο οποίος θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα για πέμπτη διαδοχική σεζόν.

Ο Μάικ Μπράμος φαίνεται πως έχει βρει αυτό που έψαχνε στη Βενέτσια, δεδομένου ότι αποφάσισε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Ο ομογενής γκαρντ/φόργουορντ θα συνεχίσει στους Πρωταθλητές Ιταλίας για πέμπτη διαδοχική σεζόν, με στόχο να τους βοηθήσει να κατακτήσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Επί των ημερών του στη Βενετία άλλωστε, ο σύλλογος έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στη Lega Basket (επί του συνόλου των τριών στην ιστορία του), έχοντας σημαντικό ρόλο σε όλες τις επιτυχίες. Φέτος, προσέφερε 9.6 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο, με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια να χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια και τη σταθερότητα -δεδομένου ότι ουδέποτε έχει πέσει κάτω από τους 9 πόντους και τα 3 ριμπάουντ σε αυτή την πενταετία.

Θυμίζουμε ότι η Βενέτσια είναι από τις ομάδες (όπως κι ο Προμηθέας Πάτρας) που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Basketball Champions League για το EuroCup , στο οποίο κληρώθηκε μαζί με Λιμόζ, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Παρτίζαν, Ρίτας Βίλνιους και Τόφας στη φάση των ομίλων.

Photo Credits: Reyer Venezia/Twitter

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ