EUROCUP

Ο Νόρις Κόουλ βρήκε συμβόλαιο σε ομάδα του EuroCup

New Orleans Pelicans guard Norris Cole (30) drives against Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) during the first half of an NBA basketball game Thursday, Feb. 25, 2016, in New Orleans. (AP Photo/Jonathan Bachman)
New Orleans Pelicans guard Norris Cole (30) drives against Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) during the first half of an NBA basketball game Thursday, Feb. 25, 2016, in New Orleans. (AP Photo/Jonathan Bachman) AP

Παίκτης της Μονακό, αντιπάλου του Προμηθέα στο EuroCup, έγινε με κάθε επισημότητα ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ Νόρις Κόουλ.

Δις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, πέρασε από τους Πέλικανς, τους Θάντερ, έπαιξε στην Κίνα, θήτευσε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Αβελίνο και τη Μπουντούτσνοστ και στα 31 του χρόνια έχει ακόμη αρκετά να προσφέρει. Ο Νόρις Κόουλ ήταν ένας από τους κορυφαίους free agent γκαρντ, ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο EuroCup με τη φανέλα της Μονακό, αντιπάλου του Προμηθέα το βράδυ της Τετάρτης (13/11 στις 20:45), η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Αμερικανός σκόρερ βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της EuroLeague, του EuroCup και του Basketball Champions League, διατηρήθηκε σε καλή κατάσταση χάρη στη Μακάμπι Χάιφα που τον "χρησιμοποίησε" στην περιοδεία της στο ΝΒΑ και τώρα θα προσπαθήσει να δώσει ακόμη περισσότερο βάθος στη γραμμή των γκαρντ των Μονεγάσκων στην οποία υπάρχουν ο Ντι Μποστ, ο Άντονι Κλέμονς, ο Ντίλαν Ένις και ο νεαρός Μέλβιν Πάντζαρ που θεωρείται σημαντική επένδυση μιας και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ