EUROCUP

Ζήσης: "Θέλω να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες της Μπανταλόνα"

Ζήσης: "Θέλω να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες της Μπανταλόνα"

Ο Νίκος Ζήσης επισκέφτηκε το "Pavello Olimpic" που θα είναι το "σπίτι" του για την επόμενη διετία και μίλησε για όσα θέλει να δώσει στην Μπανταλόνα.

Για ακόμη μία φορά, ο Νίκος Ζήσης προτίμησε το εξωτερικό από τον επαναπατρισμό. Ο 36χρονος γκαρντ δεν επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αντ' αυτού επέλεξε την Ισπανία ως επόμενο σταθμό της καριέρας του -μετά το φινάλε της συνεργασίας με την Μπάμπεργκ. Έξι χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στη Liga Endesa , ο πολύπειρος παίκτης θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπανταλόνα, με την οποία δεσμεύτηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την Τετάρτη (17/7) επισκέφτηκε μάλιστα το νέο του "σπίτι", το Pavello Olimpic, συνάντησε τον προπονητή του, Κάρλες Ντουράν, και μίλησε για όσα θέλει να δώσει στην ισπανική ομάδα. " Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, και δη σε ένα ιστορικό σύλλογο, όπως η Μπανταλόνα. Το EuroCup είναι μια πολύ απαιτητική διοργάνωση και ελπίζω πως θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της", ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Νίκος Ζήσης, πριν προσθέσει:

" Μία από τις προτεραιότητες μου στην Μπανταλόνα, θα είναι να βοηθήσω τους νεαρούς αθλητές μας, να εξελιχθούν, να γίνουν καλύτεροι αγωνιστικά και πνευματικά".

Ενώ, για το φινάλε, είχε να πει ότι " βάσει χαρακτηριστικών, είμαι περισσότερο δημιουργός, αλλά πάντα δηλώνω πρόθυμος να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα. Το σημαντικότερο όλων όμως θα είναι να εξελιχθούν οι νεαροί παίκτες και να συνδυαστεί αυτό με τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό νικών".

Photo Credits: Club Joventut Badalona/Twitter

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ