EUROLEAGUE

EuroLeague: Αρχισκόρερ ο Μάικ Τζέιμς, πήρε το "Αλφόνσο Φορντ"

EuroLeague: Αρχισκόρερ ο Μάικ Τζέιμς, πήρε το "Αλφόνσο Φορντ"

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο αρχισκόρερ της φετινής EuroLeague και οι διοργανωτές δημοσίευσαν ένα video αφιέρωμα για τον γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μάικ Τζέιμς, όπως αναμενόταν, πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της EuroLeague της τρέχουσας σεζόν, το οποίο φέρει το όνομα του αδικοχαμένου Αλφόνσο Φορντ.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο - ο οποίος αναμένει να μάθει τη σοβαρότητα ή μη του τραυματισμού του - σημείωσε 595 πόντους (μ.ο. 19,8) σε 30 συμμετοχές στην φετινή EuroLeague, επίδοση που είναι η τρίτη καλύτερη στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Μάικ Τζέιμς κατά μέσο όρο φόρτωνε με 19,8 πόντους το καλάθι των αντιπάλων της ομάδας του, ενώ ο δεύτερος της σχετικής λίστας, Γουίλ Κλάιμπερν είχε μέσο όρο 14,83 πόντους. Ο πρώην γκαρντ Παναθηναϊκού μάλιστα στα 29 από τα 30 παιχνίδια που συμμετείχε σημείωσε περισσότερους από 12 πόντους.

Ο Αλεξέι Σβεντ είχε μέσο όρο 23,3 πόντους, αλλά αγωνίστηκε μόλις σε 14 παιχνίδια και ο αριθμός συμμετοχών αποτελεί ένα από τα κριτήρια των διοργανωτών για την ανάδειξη του αρχισκόρερ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ