EUROLEAGUE

EuroLeague: Κλαβέρ και Μίτσοφ κέρδισαν νέο συμβόλαιο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βίκτορ Κλαβέρ και ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ κέρδισαν την επέκταση του συμβολαίου τους με Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο, αντίστοιχα.

Η Μπαρτσελόνα και η Αρμάνι Μιλάνο έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε Βίκτορ Κλαβέρ και Βλάντιμιρ Μίτσοφ, για τρία και δύο χρόνια, αντίστοιχα. Οι δυο έμπειροι φόργουορντ υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο σε μία κίνηση επιβράβευσης από την πλευρά των διοικήσεων, που -μπορεί να κάνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά- έμειναν ικανοποιημένες απ' όσα προσφέρουν τα τελευταία χρόνια.

Κι αν ο πρώτος δεν εντυπωσιάζει βάσει αριθμών (5.3 πόντοι και 3.2 ριμπάουντ είχε φέτος στην EuroLeague), η συνέπεια που παρουσιάζει στην άμυνα, όπως επίσης το γεγονός πως μιλάμε για γηγενή παίκτη, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην παραμονή του στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Ομοίως το γεγονός πως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς συνεχίζει στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στην EuroLeague, τουλάχιστον σε επίπεδο αριθμών, με τους 13.9 πόντους (με 39.4% στα τρίποντα) και τα 3.2 ριμπάουντ. Η δική του περίπτωση ήταν πάντως κάπως πιο περίπλοκη, αφού είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετούς μήνες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η αλλαγή σκυτάλης σε όλα τα διοικητικά επίπεδα φάνηκε να επηρεάζει προς στιγμήν τη συμφωνία, πλην όμως ο Έτορε Μεσίνα δεν έκανε πίσω. Μίλησε με τον παίκτη, του εξήγησε ότι τον υπολογίζει, κι έτσι η ιστορία είχε αίσιο τέλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ