EUROLEAGUE

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της δεκαετίας και ο Αγιόν

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σειρά του Γκουστάβο Αγιόν να πάρει τη θέση του στη μακροσκελή λίστα της EuroLeague με τους υποψήφιους παίκτες για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας.

Με δύο τρόπαια της EuroLeague, αλλά και μερικές ατομικές διακρίσεις, ο Γκουστάβο Αγιόν άκουσε και αυτός το όνομά του και μπήκε στην... ουρά με τους παίκτες που είναι υποψήφιοι για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας της διοργάνωσης.

Ο Γκουστάβο Αγιόν έκανε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση το 2014, αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης για πέντε διαδοχικές σεζόν, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης με τους Μαδριλένους (2015 και 2018). Στον δρόμο προς το πρώτο τρόπαιο, ο Μεξικανός είχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα (30 αξιολόγηση) στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στο δεύτερο (2018) είχε σημειώσει double-double με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ.

Παράλληλα, ο σέντερ της Ζενίτ είχε συμπεριληφθεί στη δευτερη καλύτερη ομάδα της σεζόν 2016-17, ενμώ ήταν MVP Δεκεμβρίου τη σεζόν 2015-16.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ