EUROLEAGUE

Γκάφα της EuroLeague: "Ο Πασκουάλ επιστρέφει ως αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη"!

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο επίσημο σάιτ της EuroLeague μπερδεύτηκαν, με αποτέλεσμα στην προαναγγελία του αυριανού (11/1) αγώνα του Παναθηναϊκου με τη Μπαρτσελόνα να γραφτεί ότι ο Τσάβι Πασκουάλ επιστρέψει ως αντίπαλος στην Βαρκελώνη!

Στην EuroLeague μπερδεύτηκαν. Μία ημέρα πριν η Μπαρτσελόνα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (11/1, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) η διοργανώτρια αρχή έκανε την προαναγγελία της 18ης αγωνιστικής και όταν έφτασε στο συγκεκριμένο ματς έδειξαν ότι δεν είναι τόσο ενημερωμένοι.

Σχολιάζοντας λοιπόν το γεγονός που ξεχωρίζει στο παιχνίδι, γράφτηκε στην προαναγγελία του αγώνα των "πράσινων": " Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, επιστρέφει σπίτι του για να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του, Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο της EuroLeague το 2010".

Δείτε το σχετικό post:

Γκάφα της EuroLeague: "Ο Πασκουάλ επιστρέφει ως αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη"!

Δεδομένου ότι ο Πασκουάλ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού στις 20 Δεκεμβρίου και έκτοτε αντικαταστάθηκε από τον Ρικ Πιτίνο, γίνεται σαφές ότι έγινε κάποιο λάθος στην συγκεκριμένη προαναγγελία, προφανώς επειδή το κείμενο ήταν έτοιμο από πριν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ