EUROLEAGUE

Γκεραρντίνι για Γιασικεβίτσιους: "Μπορεί να κοουτσάρει στο NBA"

Γκεραρντίνι για Γιασικεβίτσιους: "Μπορεί να κοουτσάρει στο NBA"

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι έβγαλε το καπέλο του στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παρά την "βαριά" ήττα της Ζάλγκιρις στον πρώτο αγώνα των playoffs της EuroLeague.

O Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, ο οποίος γνωρίζει καλά τον μαγικό κόσμο του NBA από την θητεία του στους Τορόντο Ράπτορς, αποθέωσε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με αφορμή τις αναμετρήσεις της Φενέρμπαχτσε με την Ζάλγκιρις για την φάση των "8" της EuroLeague.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "15min.lt" ρωτήθηκε για την... αξία που έχουν οι μετοχές του 43χρονου κόουτς στο "χρηματιστήριο" του ΝΒΑ: "Έχοντας γνώση για το πώς λειτουργεί η αγορά του ΝΒΑ και του ενδιαφέροντος που υπήρχε το καλοκαίρι, η τρέχουσα σεζόν αποδεικνύει πως είναι ένα prospect για οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Ο Σάρας έδειξε πως είναι ένας προπονητής που βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προπονήσει οπουδήποτε, οποτεδήποτε".

Επίσης, ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και το 6/6 που έκανε η Ζάλγκιρις στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της EuroLeague:" Είναι κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Ο Σάρας έδειξε πως έχει την ικανότητα να μετατρέψει μία μπερδεμένη κατάσταση σε νικηφόρα και αυτό φέρει την σφραγίδα του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ