EUROLEAGUE

Ιδιοκτήτης Βίρτους: "Αν υπάρξει κενή θέση στην EuroLeague, είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι, δήλωσε ότι σε περίπτωση που υπάρξει κενή θέση στην EuroLeague τότε η ομάδα του είναι η πρώτη υποψήφια για να καλύψει την θέση.

Η Βίρτους Μπολόνια εξακολουθεί να ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους προς την EuroLeague ότι... είναι διαθέσιμη. Με τα δεδομένα μάλιστα να έχουν αλλάξει τις τελευταίες ημέρες μετά το αίτημα του Παναθηναϊκού προς την EuroLeague Basketball να διακοπεί το εγγυημένο του συμβόλαιο, η ιταλική ομάδα φαίνεται ότι αναθάρρησε.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάσιμο Ζανέτι, παραχώρησε συνέντευξη τύπου με αφορμή την απόκτηση του Αγούντου Αμπάς και όταν η συζήτηση πήγε στην EuroLeague και το αν η Βίρτους είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε πιθανή πρόσκληση, απάντησε:

" Αν υπάρξει κενή θέση στην EuroLeague, τότε είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι. Η EuroLeague μας έχει αναφέρει ότι είναι ικανοποιημένη από το προτζεκτ μας".

Κλείνοντας μάλιστα ο Ζανέτι πέταξε και το καρφί του για την Αρμάνι Μιλάνο: " Η ομάδα με τα περισσότερα λεφτά ήταν αυτή που ήθελε να ακυρωθεί η χρονιά επειδή είχε κακή σεζόν. Αν πούμε ότι μας ενδιαφέρει ένας παίκτης, η Αρμάνι Μιλάνο πάει και πληρώνει να τον πάρει. Ακόμα και του νεαρούς παίκτες που δεν θα παίξουν ποτέ.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει τεράστιο μπάτζετ και νομίζει ότι αν αγοράζει παίκτες θα είναι αρκετό για να νικήσει, αλλά ο Τζόρτζεβιτς μας απέδειξε ότι δεν χρειάζεται αυτό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ