EUROLEAGUE

Μάικ Τζέιμς: "Δεν φεύγω από την Αρμάνι, ήρθα στο Μιλάνο για να μείνω"

Μάικ Τζέιμς: "Δεν φεύγω από την Αρμάνι, ήρθα στο Μιλάνο για να μείνω"
EUROKINISSI

Από τον Παναθηναϊκό στους Γουόριορς, από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον Μιλουτίνοβ κι από τη Μπασκόνια στη Μπαρτσελόνα. Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του στο Twitter.

Με ένα λιτό " μιλήστε μου" στο Twitter, o Μάικ Τζέιμς έδειξε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (22/4) για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τη συγκεκριμένη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Τον ρώτησαν ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και απάντησε. Τον ρώτησαν ποιος είναι ο κορυφαίος σέντερ στην Ευρώπη και απάντησε και σε αυτό. Του ζήτησαν πρόβλεψη για τη σειρά Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές και την έκανε. Γιατί είναι ο Μάικ Τζέιμς και όταν έχει όρεξη, μιλάει πιο ανοιχτά από οποιονδήποτε άλλο παίκτη αυτού του επιπέδου.

Τον ρώτησαν σε ποιο νησί θα κάνει φέτος διακοπές και απάντησε στα Μπόρα-Μπόρα. Τον ρώτησαν ποιος είναι το φαβορί για να κατακτήσει τη EuroLeague και απάντησε πως " δεν έχω δει κάποιο παιχνίδι, όμως από τα αποτελέσματα η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει η καλύτερη έως τώρα. Θα πρέπει όμως να κερδίσει και εκτός έδρας". Τον ρώτησαν αν η Μπασκόνια θα φτάσει στο Final Four που η ίδια θα διοργανώσει και απάντησε πως " θα είναι δύσκολο, αλλά έχει πιθανότητες". Τον ρώτησαν ποιος είναι ο καλύτερος σέντερ στη EuroLeague και απάντησε " πιθανότατα ο Βέσελι κι ο Μιλουτίνοβ". Τον ρώτησαν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και απάντησε " το Γκόλντεν Στέιτ".

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού τον ρώτησε αν είναι πιθανή η επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρασίνων, όμως ο Τζέιμς εξήγησε πως " δεν έχω σχέδια πέρα από την Αρμάνι αυτή τη στιγμή. Εχω υπογράψει για να μείνω εδώ για πολλά χρόνια", ενώ για τη σειρά Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές είπε πως " νομίζω η Μπάρτσα, αλλά είναι όλα ανοιχτά. Δύσκολο να επιλέξω, ειλικρινά".

Δείτε εδώ τον λογαριασμό του Αμερικανού γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ