EUROLEAGUE

Με Καλάθη, Θανάση και Παπαπέτρου το Top 20 της EuroLeague

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague παρουσίασε τις 20 καλύτερες φάσεις της σεζόν 2017-18, στις οποίες δίνουν το "παρών" οι Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ιωάννης Παπαπέτρου (VIDEO).

Η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώθηκε στο Top 100 που έφτιαξε η EuroLeague για τη σεζόν 2017-18. Η EuroLeague παρουσίασε το video με τις 20 καλύτερες φάσεις της προηγούμενης χρονιάς, οι οποίες περιέχουν μάλιστα και τρεις Έλληνες, νυν παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στο Νο. 13 ο Νικ Καλάθης σημειώνει το καλάθι με το οποίο ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ, μία θέση πιο πάνω ο Ιωάννης Παπαπέτρου κάνει ένα από τα καρφώματα της χρονιάς (πάλι κόντρα στην λιθουανική ομάδα), ενώ στο Νο. 10 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κάνει ένα από τα πολλά θεαματικά κοψίματα του στον αγώνα με την Μπασκόνια.

Δείτε το Top 20 της χρονιάς στο παρακάτω video:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ