EUROLEAGUE

Μονομαχία Άλμπα - Μπάγερν για τον δυναμίτη Εμάνουελ Τέρι

Denver Nuggets forward Emanuel Terry (22) in the second half of an NBA preseason basketball game Friday, Oct. 5, 2018, in Denver. The Nuggets won 96-88. (AP Photo/David Zalubowski)
Denver Nuggets forward Emanuel Terry (22) in the second half of an NBA preseason basketball game Friday, Oct. 5, 2018, in Denver. The Nuggets won 96-88. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Άλμπα και Μπάγερν ψάχνουν ψηλό κι ο 24χρονος εκρηκτικός Αμερικανός Εμάνουελ Τέρι βρίσκεται στο στόχαστρό τους εν όψει της σεζόν 2020/21.

Ψάχνουν και οι δύο σέντερ, η μία (Άλμπα) για να γεμίσει τη φροντ λάιν της και η άλλη (Μπάγερν) για να αντικαταστήσει τον Γκρεγκ Μονρό. Οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Γερμανίας ξέρουν ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά των διαθέσιμων παικτών και γι' αυτό φαίνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα μονομαχήσουν για τον Εμάνουελ Τέρι, έναν 24χρονο δυναμίτη που αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/20 αρχικά στη Μπαντίρμα και εν συνεχεία στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο εκρηκτικός undersized ψηλός που έπαιξε στο Λίνκολν Μεμόριαλ από το 2014 έως το 2018 και στη συνέχεια πέρασε αρκετό καιρό στη G-League (Κάντον Τσαρτζ - Σιου Φολς Σκάιφορς) πριν τον καλέσουν για ένα μικρό πέρασμα οι Φοίνιξ Σανς και οι Μαϊάμι Χιτ, είναι ένας πραγματικά πολύ δυναμικός αθλητής που χρειάζεται μια ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Και όπως όλα δείχνουν, θα την πάρει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Στη Μπαντίρμα, με την οποία έπαιξε σε 20 αγώνες του τουρκικού πρωταθλήματος οπότε υπάρχει και πιο ασφαλές δείγμα των δυνατοτήτων του, ο Τέρι είχε 10.8 πόντους από 72% στο δίποντο (!) και 65% στις βολές, μαζί με 7.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.1 κλεψίματα, 1.1 μπλοκ και 18.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27.9 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ