EUROLEAGUE

VIDEO: O Μίροτιτς σκότωσε την ΤΣΣΚΑ σε νεκρό χρόνο

Barcelona's Nikola Mirotic scores a basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Barcelona's Nikola Mirotic scores a basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Νίκολα Μίροτιτς σκότωσε την ΤΣΣΚΑ σε νεκρό χρόνο και χάρισε στην Μπαρτσελόνα την εκτός έδρας νίκη (80-82) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague. (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από τη Μόσχα καθώς κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 82-80 για την 26η αγωνιστική της EuroLeague. Την επικράτηση των μπλαουγκράνα σφράγισε εντυπωσιακά ο Νίκολα Μίροτιτς με καλάθι στα 0.4'' για το τέλος του σαρανταλέπτου.

Σε μια αναμέτρηση με απίστευτη εξέλιξη ο 29χρονος φόργουορντ σκότωσε τους Πρωταθλητές Ευρώπης, σε έναν αγώνα που φαινόταν να οδηγείται στην παράταση. Μετά την ισοφάριση από το τρίποντο του Μάικ Τζέιμς, ο Νίκολα Μίροτιτς (όπως και με τη Βαλένθια πριν από λίγο καιρό) είπε την τελευταία κουβέντα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ