ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: "Με Σφαιρόπουλο η Μακάμπι παίζει καλύτερα"

Μπαρτζώκας: "Με Σφαιρόπουλο η Μακάμπι παίζει καλύτερα"
EUROKINISSI

Σε δηλώσεις του στο κανάλι της EuroLeague, o Γιώργος Μπαρτζώκας έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αισθητή βελτίωση που παρουσιάζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Χίμκι ταξιδεύει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12, 21:05) και η μάχη των πάγκων θα έχει αυξημένο ελληνικό ενδιαφέρον. Προπονητής στην ισραηλινή ομάδα είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ στον πάγκο της Χίμκι κάθεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι της EuroLeague, o τεχνικός της ρωσικής ομάδας αναφέρθηκε αρχικά στη δυσκολία που παρουσιάζει η αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην "ομάδα του λαού", τονίζοντας ότι: "Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας για να πάρουμε τη νίκη σε μία τέτοια ατμόσφαιρα".

Στη συνέχεια, απένειμε τα εύσημα στο Γιάννη Σφαιρόπουλο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προσθέτοντας ότι: "Πλέον η Μακάμπι παίζει πολύ καλύτερα. Άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Δεν πηγαίνουν σε τόσο γρήγορο ρυθμό, προσπαθούν λίγο να ελέγξουν το παιχνίδι και να “στήσουν” την επίθεσή τους. Είναι ένα παιχνίδι, σαράντα λεπτά και πρέπει να ακολουθήσουμε το δικό μας πλάνο".

Ο Τσαρλς Τζένκινς θέλησε και εκείνος με τη σειρά του να καταθέσει την άποψή του για την απαιτητική εκτός έδρας αποστολή της ομάδας του, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τον επιθετικό πλουραλισμό που διαθέτουν οι γηπεδούχοι. "Ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και παλεύουν να μείνουν στην κούρσα για τα πλέι οφ. Η Μακάμπι έχει πολύ ταλέντο. Πάντα είχαν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και το ίδιο ισχύει και φέτος, καθώς διαθέτουν παίκτες όπως ο Σκότι Ουίλμπεκιν, ο Ταρίκ Μπλακ, ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ. Επιπλέον, πάντα είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι όμως και μια ευκαιρί να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε νίκες στην Ευρωλίγκα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ