ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός κάνει... ποδαρικό στην πρώτη "διαβολοβδομάδα"

Ο Παναθηναϊκός κάνει... ποδαρικό στην πρώτη "διαβολοβδομάδα"
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (16/10) εκτός έδρας την Μπάγερν (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, στο πλαίσιο της 1ης... διαβολοβδομάδας της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα κάνει την αρχή για τους δύο "αιώνιους" για την πρώτη "διαβολοβδομάδα" της σεζόν στην EuroLeague . Οι "πράσινοι" δοκιμάζονται σήμερα (16/10) στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν (21:30, Novasports 1HD, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ανοίγουν έτσι την αυλαία στις... διαβολοβδομάδες της EuroLeague, όπου οι ομάδες της διοργάνωσης θα κληθούν να δώσουν δύο αγώνες σε διάστημα τριών ημερών.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τον Ίαν Βουγιούκα , ο οποίος δεν ταξίδεψε με την αποστολή για προσωπικούς λόγους. Την θέση του στην 12αδα θα πάρει ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος είχε μείνει εκτός στον αγώνα της πρεμιέρας στην διοργάνωση κόντρα στη Μακάμπι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας της Μακάμπι με την ΤΣΣΚΑ (21:05), με την "ομάδα του λαού" να θέλει - χωρίς να έχει στις τάξεις της τον τραυματία Τζέρεμι Πάργκο - να σημειώσει την πρώτη της νίκη στην φετινή EuroLeague κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

20:15Νταρουσάφακα - Μπούντουτσνοστ

21:05Μακάμπι - ΤΣΣΚΑ

21.30Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός

22:00 Γκραν Κανάρια - Μπαρτσελόνα

  • Και για να απολαύσεις τον αγώνα με τις καλύτερες επιλογές σε φαγητό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο 11888 giaola app ή στο 11888.gr και να παραγγείλεις το φαγητό που τραβάει η όρεξη σου εύκολα και γρήγορα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ