EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Η EuroLeague καλεί σε απολογία τον Πιτίνο

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O κόουτς του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, καλείται σε απολογία από τη Euroleague γιατί φέρεται ν' άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία στο πρώτο ματς με τη Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (19/4, 22:15) - live η εξέλιξη από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - για το δεύτερο μεταξύ των δύο ομάδων ματς στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της EuroLeague, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή κάλεσε σε απολογία των κόουτς του τριφυλλιού.

Αποστολή στη Μαδρίτη, Γιάννης Κουβόπουλος

Ο λόγος της κλήσης ήταν τα υπονοούμενα που θεωρείται ότι άφησε ο Ρικ Πιτίνο για τη διαιτησία στο πρώτο ματς με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας και συγκεκριμένα για μαρκαρίσματα των μερένγκες πάνω στον Κιθ Λάνγκφορντ.

"Πήραμε δύσκολες αποφάσεις. Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε χέρια πάνω του σε κάθε φάση. Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάναμε μία μεγάλη αντεπίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά έχω απογοητευτεί για κάποια πράγματα. Θα ανασυνταχθούμε και θα επιστρέψουμε στο επόμενο ματς", είχε δηλώσει μετά τη λήξη του πρώτου ματς ο 66χρονος Αμερικανός κόουτς.

Σε νεότερες δηλώσεις, πριν την προπόνηση της Πέμπτης (18/4), ο Ρικ Πιτίνο απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία, λέγοντας πως " αυτό το κάνει ο Ολυμπιακός".

Δεν μιλάω για τους διαιτητές δημόσια. Είπα στους παίκτες μου ότι τους έγινε φάουλ και αντί να γυρίσουν στην άμυνα, διαμαρτύρονταν στους διαιτητές. Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις τους. Προσπαθώ να μη δίνω σημασία στους διαιτητές. Αφήνω να το κάνει ο Ολυμπιακός αυτό", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ