ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Λυπάμαι για όσα γίνονται στην Ελλάδα, θα δω το ντέρμπι"

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προβληματισμένος απ' όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στο μπάσκετ της Ελλάδας δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στο περιθώριο του Final Four της Βιτόρια (VIDEOS).

Δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας εκ των τεσσάρων φιναλίστ της EuroLeague 2018/19 , ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχασε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Βιτόρια για να παρακολουθήσει το Final Four και τις μεγάλες αναμετρήσεις των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ Μαδρίτης. Το πρωί του Σαββάτου (18/5) ο Ισπανός προπονητής μίλησε στους δημοσιογράφους και μοιράστηκε με τους Έλληνες πρώτα τη γνώμη του για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και στη συνέχεια τις αναμνήσεις του από τον Παναθηναϊκό .

" Μακάρι, αλήθεια μακάρι να ήταν όλα εντελώς διαφορετικά. Θυμάμαι ότι ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει το πρωτάθλημα για δύο συνεχόμενες σεζόν. Ήμουν ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να αλλάξω την κατάσταση, ήταν εκπληκτικό να ζεις την μάχη αυτών των δύο ομάδων" σχολίασε ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε: " Η εμπειρία μου ήταν σπουδαία, είμαι χαρούμενος που έζησα αυτόν τον ανταγωνισμό. Τώρα λυπάμαι για την κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση γιατί βρίσκομαι αρκετά μακριά από την Αθήνα. Το μόνο που θέλω, είναι να βάλω την τηλεόραση και να δω τον αγώνα της Δευτέρας. Μίλησα με ανθρώπους της ομάδας, έχω ακόμη καλούς φίλους εκεί, δεν μπορώ όμως να σας πω τι συζητήσαμε".

" Ένας προπονητής μπορεί να ελέγξει αυτά που μπορεί να ελέγξει, από εκεί και πέρα πρέπει να αποδεχθεί τις αποφάσεις. Εγώ είμαι μαχητικός, πάντα ήλπιζα ότι θα βρεθεί λύση για να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Όταν όμως ο οργανισμός αποφάσισε να αλλάξει προπονητή, έπρεπε να το αποδεχθώ" πρόσθεσε ο Πασκουάλ και κατέληξε λέγοντας ότι: "Δεν έχω πρόβλημα, αγαπώ τον Παναθηναϊκό, σαν οικογένειά μου. Εκτιμώ την υποστήριξη που έδειξε προς το πρόσωπό μου ο Ρικ Πιτίνο, αλλά δεν αισθάνομαι άμοιρος ευθυνών, είχα ευθύνη, δεν είναι στον χαρακτήρα μου να λέω το αντίθετο. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου".



TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ