EUROLEAGUE

Πέτροβιτς: "Ο Μπερτομέου κοιτάζει μόνο το κεφάλαιο"

Πέτροβιτς: "Ο Μπερτομέου κοιτάζει μόνο το κεφάλαιο"
FIBA

Ο Άτσο Πέτροβιτς μίλησε για τη διακοπή της EuroLeague και έβαλε κατά του Ζόρντι Μπερτομέου, για τον τρόπο επιλογής των ομάδων στη διοργάνωση.

Ο Άτσο Πέτροβιτς προστέθηκε στη λίστα των... πολεμίων της EuroLeague με την υπάρχουσα μορφή της, όπως επίσης του τρόπου με τον οποίο ασκεί διοίκηση ο Ζόρντι Μπερτομέου. Ο Κροάτης, που πλέον βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, χρησιμοποίησε τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης ως παράδειγμα για τον λανθασμένο -κατά τον ίδιο- τρόπο με τον οποίο ο Εκτελεστικός Διευθυντής καθοδηγεί τη διοργάνωση.

" Έτσι όπως έχει γίνει η EuroLeague, βλέπουμε ομάδες που δεν έχουν ιστορία. Ειδικά στην περίπτωση της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης το βλέπουμε αυτό, μία ομάδα που βρίσκεται στην EuroLeague απλά και μόνο επειδή έχει δυνατούς χορηγούς, παρότι δεν διαθέτει καθόλου ιστορία. Μιλάμε για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, η οποία λόγω του τρόπου που δοικείται από τον Ζόρντι Μπερτομέου, κοιτάζει μόνο το κεφάλαιο. Κάποιοι είναι χαρούμενοι από αυτό και κάποιοι άλλοι όχι" ανέφερε χαρακτηριστικά στο SportKlub ο Άτσο Πέτροβιτς.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ