ΜΠΑΣΚΕΤ

POLL:Ποιος ήταν ο προπονητής που ξεχώρισε στον πρώτο γύρο της EuroLeague;

POLL:Ποιος ήταν ο προπονητής που ξεχώρισε στον πρώτο γύρο της EuroLeague;

Το Sport24.gr ανοίγει την "κάλπη" και σας καλεί να ψηφίσετε τον προπονητή που ξεχώρισε στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας της EuroLeague.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της EuroLeague το Sport24.gr σας καλεί να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία για τον προπονητή που ξεχώρισε.

Η Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αναμενόταν, είναι οι ομάδες που μάχονται για το καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις 1-3 και μέχρι στιγμής νικήτρια είναι η Φένερ. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτις με ρεκόρ 14-1 είναι στην κορυφή της κατάταξης της EuroLeague και ο "Ζοτς" είναι ένας από τους υποψήφιους που επιλέξαμε. Η Φενέρ υπό τις οδηγίες του "Ζοτς" πήρε 13 συνεχόμενες νίκες και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην 1η θέση της κατάταξης.

Η Αναντολού Εφές την τρέχουσα σεζόν δείχνει ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες που υπάρχουν για εκείνη και φυσικά ο Εργκίν Αταμάν έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχημένη μέχρι στιγμής πορεία της. Η Εφές με ρεκόρ 9-6 μοιράζεται την 4η θέση της κατάταξης με τον Ολυμπιακό και υποψήφιος είναι και ο Ντέιβιντ Μπλατ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τα "πάνω" και τα "κάτω" τους στον πρώτο γύρο, αλλά έχουν βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Επίσης, στους υποψήφιους είναι και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βέλιμιρ Περάσοβιτς, οι οποίοι από την στιγμή που ανέλαβαν το "τιμόνι" της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Μπασκόνια αντίστοιχα, φρόντισαν να βελτιώσουν την εικόνα των ομάδων του. Τέλος, στους υποψήφιους συναντάμε και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς η Ζάλγκιρις αποδεικνύει πως δεν είναι ένα "πυροτέχνημα", αλλά και τον Ντέγιαν Ράντονιτς που προς το παρόν καθοδηγεί την Μπάγερν Μονάχου σε τροχιά playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ