ΜΠΑΣΚΕΤ

POLL: Σε ποια θέση θα τερματίσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός;

POLL: Σε ποια θέση θα τερματίσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν να "μάχονται" στον... μαραθώνιο της EuroLeague. Ψηφίστε σε ποια θέση θα τερματίσουν οι "αιώνιοι".

Οι δύο μοναδικοί εκπρόσωποι της Ελλάδας στη EuroLeague, o Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, διεκδικούν μία θέση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης αλλά η αποστολή τους παρουσιάζει αυξημένο επίπεδο δυσκολίας.

Το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αλλαγή προπονητή (ο Ντέιβιντ Μπλατ "έπιασε" λιμάνι) και φιλοσοφίας. Η ομάδα του Πειραιά παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά στην παρούσα φάση είναι ένα από τα ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια των "8".

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με φόρα από την προηγούμενη σεζόν και με τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του, αλλά πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν οι πράσινοι έκαναν... κοιλιά. Όμως, ο ερχομός του Ρικ Πιτίνο στη θέση του Καταλανού προπονητή τόνωσε το ηθικό του Παναθηναϊκού που έχει τον χρόνο και την ποιότητα για να προλάβει το τρένο της οκτάδας και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα σε αυτή.

Εσείς σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα τερματίσει η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και σε ποια το τριφύλλι του Ρικ Πιτίνο; Πάρτε θέση στο σχετικό POLL του Sport24!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ