ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει με Παναθηναϊκό ο Καμπάτσο

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει με Παναθηναϊκό ο Καμπάτσο
EUROKINISSI

Ο Φακούντο Καμπάτσο άφησε πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και ενσωματώθηκε κανονικά στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (19/12, 22:00). Τι δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

O προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Φακούντο Καμπάτσο καθώς ο τελευταίος ξεπέρασε οριστικά τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στο δεξί του πόδι.

Ο Αργεντινός γκαρντ μάλιστα την Τρίτη (18/12) επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων και ο Πάμπλο Λάσο ανέφερε πως "ο Καμπάστο είναι καλύτερα. Ο Ρέγιες δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά Θα περιμένουμε ως αύριο για να δούμε ποιοι θα αγωνιστούν. Ο Καμπάτσο δεν αγωνίστηκε στο Σάββατο (15/12), αλλά σήμερα συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης".

Τη φετινή σεζόν, ο Αργεντινός γκαρντ έχει κατά μέσο στη EuroLeague 10.3 πόντους και 4.8 ασίστ, πραγματοποιώντας μία από τις πιο μεστές και παραγωγικές χρονιές της καριέρας του και την Τετάρτη (19/12, 22:00) θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού.

Αλλάζει το παιχνίδι ο Καλάθης

Ο Πάμπλο Λάσο αναφερόμενος στο ματς το "τριφύλλι", δήλωσε επίσης πως " η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Γνωρίζαμε από το παιχνίδι με την Μπαρτσςελόνα πως θα θα δώσουμε πέντε ματς σε δέκα ημέρας. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολη εβδομάδα. Είναι απαιτητικά παιχνίδια με αντιπάλους υψηλού επιπέδου και πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, με την οποία οποία πέρσι είχαμε δώσει πολύ καλές μάχες. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπροστά από τους φιλάθλους μας, οι οποίοι πάντα μας υποστηρίζουν και αύριο (σ.σ. 19/12) θα τους χρειαστούμε".

Επίσης, ο Βάσκος προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης αναφέρθηκε στον Νίκ Καλάθη: "Ο Παναθηναϊκός έχει έναν παίκτη που αλλάζει το παιχνίδι. Αυτός είναι ο Καλάθης. Είναι πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο, κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους, τα πηγαίνει πολύ καλά και είναι πολύ καλός αμυντικός".

Τέλος, ο Πάμπλο Λάσο παρατήρησε πως "ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που σκοράρει πολύ στον αιφνιδιασμό και με τους Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι παίρνει πόντους από μακριά. Είναι μία αθλητική ομάδα. Σέβομαι πολύ τον προπονητή τους, ο οποίος γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τα παιχνίδια".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ