EUROLEAGUE

Το video της EuroLeague για το "αντίο" σε Κόμπι Μπράιαντ και Άρτσιμπαλντ

Το video της EuroLeague για το "αντίο" σε Κόμπι Μπράιαντ και Άρτσιμπαλντ

Η EuroLeague δημοσίευσε ένα video για τους Κόμπι Μπράιαντ και Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ που έφυγαν από τη ζωή και στη μνήμη των οποίων θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα της διοργάνωσης.

Πριν από λίγες ημέρες, η EuroLeague γνωστοποίησε πως και στα εννέα γήπεδα της διοργάνωσης για την 22η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Κόμπι Μπράιαντ και Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ, που έφυγαν από τη ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο θάνατος του "Black Mamba" σε ηλικία 41 ετών δεν ήταν δυνατόν να μην συγκλονίσει την μπασκετική Ευρώπη, με την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Γηραιάς ηπείρου να τιμά με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του. Το ίδιο και για τον Άρτσιμπαλντ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών έχοντας αγωνιστεί σε NBA και Ευρώπη με Σανς, Μάτζικ, Ράπτορς και Βαλένθια, Μπανταλόνα, Μάλαγα (και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες) αντίστοιχα.

Η EuroLeague δημοσίευσε και ένα συγκινητικό video για τους δύο αθλητές, λίγο πριν τιμηθεί η μνήμη τους στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της διοργάνωσης.

Δείτε το video για τους Κόμπι Μπράιαντ και Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ