EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Ακόμα καλύτερο το ματς της Παρασκευής"

EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μίλαν Τόμιτς σχολίασε την πρώτη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι αυτή της Παρασκευής (20/9, 21:15) θα την ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις στην "ερυθρόλευκη" κάμερα για το πρώτο φιλικό των δύο ομάδων, που βρήκε νικητές τους Σέρβους.

Ο Μίλαν Τόμιτς υποστήριξε πως αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλά τεστ, παραμονές της εκκίνησης της Euroleague, ενώ περιμένει ένα ακόμη πιο δυνατό φιλικό την Παρασκευή, στα "αποκαλυπτήρια" του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, όπου και κάλεσε τους φιλάθλους να προσέλθουν για να τα παρακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα είπε: "Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλά γιατί μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα και στην άμυνα και στην επίθεση. Ήταν ένα πολύ καλό ματς και πιστεύω πως την Παρασκευή θα γίνει ένα ακόμα πιο ωραίο παιχνίδι. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να έρθει στο γήπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ