ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Για πρώτη φορά εκτός ο Κλάιμπερν!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Για πρώτη φορά εκτός ο Κλάιμπερν!
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Γουίλ Κλάιμπερν δεν θα ενισχύσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην εκτός έδρας αποστολή της απέναντι στη Μπασκόνια και θα χάσει το πρώτο ματς της καριέρας του στη EuroLeague.

Μέχρι σήμερα, ο 28χρονος forward μπορούσε να υπερηφανεύεται και να καμαρώνει ότι δεν έχει λείψει ούτε σε ένα παιχνίδι της EuroLeague. Όμως, το ρόδι θα σπάσει απόψε. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει για την 11η στροφή της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης την Μπασκόνια στη Βιτόρια με μία πολύ σημαντική απουσία στη σύνθεσή της.

Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο Γουίλ Κλάιμπερν ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό στο γόνατο και θα απουσιάσει για μία εβδομάδα από την ενεργό δράση. Ο πολυδιάστατος Αμερικανός forward πήρε το βάπτισμα του πυρός στη EuroLeague πριν από δύο χρόνια, όταν αποδέχθηκε την πρόταση της Νταρουσάφακα.

Με την τουρκική ομάδα, έπαιξε 34 παιχνίδια μέσα σε μία σεζόν. Έπειτα, μετακόμισε στη Ρωσία για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ, με την οποία έχει 'χτίσει' ένα σερί 46 συνεχόμενων παρουσιών στη EuroLeague. Τέλος, οι Βάσκοι θα στερηθούν για ένα ακόμη παιχνίδι τις υπηρεσίες του Πατρίτσιο Γκαρίνο καθώς ο Ιταλός forward παραμένει στα πιτς.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ