EUROLEAGUE

Τζίμερ Φρεντέτ: Ο πιο θελκτικός αντίπαλος στη EuroLeague!

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι 18 αρχηγοί των ομάδων της EuroLeague απάντησαν στις ερωτήσεις της έρευνας της διοργάνωσης, με τον Τζίμερ Φρεντέτ να ξεχωρίζει σε μία από τις κατηγορίες. Άφησε πίσω του τους Μίροτιτς και Κουφό!

Η EuroLeague υπέβαλε στην ετήσια έρευνα της νέας σεζόν τους 18 αρχηγούς των ομάδων της διοργάνωσης, ζητώντας τους να απαντήσουν και να ψηφίσουν σε κατηγορίες σχετικές με παίκτες, προπονητές, ομάδες και έδρες.

Μία εξ αυτών των κατηγοριών, λοιπόν, ανέδειξε νικητή τον Τζίμερ Φρεντέτ. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αποτελεί τον πιο "θελκτικό" αντίπαλο της διοργάνωσης, αφού με 38,89% είναι αυτός που οι αρχηγοί των ομάδων ανυπομονούν περισσότερο να αντιμετωπίσουν. Ακολουθεί ο Νίκολα Μίροτιτς με 16,67%, ο Κώστας Κουφός με 11,11%, ενώ η απάντηση "άλλος" συγκέντρωσε 33,33%.

Όσο για τις υπόλοιπες κατηγορίες, οι αντίπαλοι που αποτελούν μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε αρχηγό είναι οι Φακούντο Καμπάσο, Νάντο Ντε Κολό και Μπράιαντ Ντάνστον που είχαν από 11,11%, ενώ το ΟΑΚΑ αναδείχτηκε τρίτο (11,11%) στην ερώτηση της έδρας που κάθε αρχηγός θέλει να επισκεφτεί, με πρώτη το Palau Blaugrana (27.78%) και δεύτερη τη Stark Arena του Ερυθρού Αστέρα (16,67%).

Οι παίκτες που κάνουν λιγότερο "ντόρο" συγκριτκά με αυτά που προσφέρουν στο παρκέ είναι οι Κόρι Χίγκινς (16,67%) και Φαμπιάν Κοζέρ (11,11%), ενώ οι προπονητές τους οποίους ανυπομονούν περισσότερο οι αρχηγοί να αντιμετωπίσουν είναι κατά σειρα: Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (22,22%), Έτορε Μεσίνα και Ζέλικο Ομπράντοβιτς (16,67% έκαστος) και Πάμπλο Λάσο (11,11%).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ