EUROLEAGUE

Χάινς: "Σπίτι μου η ΤΣΣΚΑ, θέλω να προσφέρω στο μπάσκετ"

Χάινς: "Σπίτι μου η ΤΣΣΚΑ, θέλω να προσφέρω στο μπάσκετ"
PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO/ OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Για την απόφαση του να μετακομίσει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Αρμάνι μίλησε ο Κάιλ Χάινς ο οποίος ξεχώρισε τον τίτλο του 2016 στη EuroLeague κι εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στο μπάσκετ, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του.

Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αλλάξει ομάδα, τον τίτλο που ξεχωρίζει απ' όσους κατέκτησε με την ΤΣΣΚΑ και τα πλάνα του όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

" Ήταν και είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Η ΤΣΣΚΑ και η Μόσχα είναι το σπίτι μου, ήταν η ζωή μου για επτά ολόκληρα χρόνια. Μετά από αυτό το διάστημα ήθελα μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου", σχολίασε ο Αμερικανός σέντερ και πρόσθεσε: " Ήθελα να δουλέψω πολύ και με τον Έτορε Μεσίνα, να παίξω ξανά με τον Ροντρίγκεθ. Ήθελα μια νέα εμπειρία και πήρα αυτή την απόφαση. Δεν ήθελα να το κάνω μόνο για την καριέρα μου, αλλά και για την ζωή μου, επίσης".

Αναφορικά με το πόσο θα επηρεάσει την οικογένεια του αυτή η μετάβαση είπε: " Η Μόσχα είναι πολύ σημαντική για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν μεγάλωσα μόνο την οικογένειά μου εδώ, αλλά γνώρισα πολύ κόσμο, δημιούργησα σχέσεις, είναι αδέρφια και φίλοι μου εδώ, τα παιδιά μου πήγαν σχολείο στη Μόσχα. Θα είναι μια δύσκολη μετάβαση για όλους μας αλλά έχουμε όμορφες αναμνήσεις από αυτή την πόλη". Μιλώντας για αναμνήσεις από την ΤΣΣΚΑ και τη Μόσχα, ο Χάινς κλήθηκε να αναφερθεί στην πιο ξεχωριστή στιγμή από τη θητεία του στη ρωσική ομάδα και τόνισε πως ήταν ο αγώνας με την Φενέρμπαχτσε στο Final Four του 2016. " Ο τελικός του 2016, που πήραμε την Euroleague. Είχαμε υποστεί σκληρές ήττες, αλλά καταφέραμε να πανηγυρίσουμε, μαζί με τους φιλάθλους μας. Επιστρέψαμε στο ματς, πήγαμε στην παράταση και νικήσαμε. Αυτός ο τίτλος είναι ο πιο ξεχωριστός" είπε ο Αμερικανός που σκέφτεται ότι η πιο ιδιαίτερη στιγμή για την επόμενη σεζόν θα είναι όταν αγωνιστεί ως αντίπαλος στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο Χάινς ρωτήθηκε για τα πλάνα του όταν σταματήσει το μπάσκετ και ήταν ξεκάθαρος: " Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά το μπάσκετ, για την ώρα σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι. Σίγουρα θα παραμείνω κοντά στο μπάσκετ. Η Euroleague μου έδωσε τόσα πολλά και θα χαιρόμουν να κάνω κάτι, για να προσφέρω κι εγώ".

Photo Credits: Olimpia Milano/ Official Twitter Account

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ